test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comencen les obres pel tram de la C-35 entre Riells i Viabrea i Sant Celoni

L'objectiu de les obres al tram de la C-35 entre Riells i Viabrea i Sant Celoni és reduir els xocs frontals i, també, promoure l'ús de la bicicleta.


El Departament de Territori ha començat les obres per configurar un nou tram de 2+1 a la C-35 entre Riells i Viabrea i Sant Celoni. A més, aquest projecte també planteja la construcció d’una via segregada per a vianants i ciclistes. Aquests treballs que abasten 4,5 km compten amb una inversió de 8,4 milions d’euros i es preveu un termini d’execució de 12 mesos, segons Territori.

L’objectiu del tram 2+1 i de la via ciclista a la C-35 és reduir els xocs frontals. A més, també vol promoure l’ús de la bicicleta, com expliquen des de Territori. Així mateix, aquests treballs també inclouen altres actuacions com la renovació del ferm, l’adequació de la senyalització i la instal·lació d’una barrera central de formigó.

Les carreteres 2+1 són vies d’una calçada amb un separador físic entre els dos sentits de la circulació i tres carrils de circulació, un per cada sentit i el central, que discorre de forma alternada al llarg del seu recorregut.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit