Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 20/10/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència de Girona ha jutjat un acusat que s’enfronta a 13 anys de presó per violar una menor de 14 tornant de festa a Anglès l’any 2017. La fiscalia sosté que cap a les quatre de la matinada d’un dia que no s’ha pogut concretar, acusat i víctima tornaven cap a casa quan, a l’alçada de l’institut, el processat la va atacar fent-la caure a terra i la va agredir sexualment aprofitant que havia quedat inconscient. La víctima ha declarat a porta tancada. L’acusat ha negat les acusacions i ha dit que es va limitar a caminar al costat de l’adolescent fins que va arribar a casa seva. La defensa demana l’absolució i argumenta que no hi ha cap prova que avali el relat de la víctima. El judici ha quedat vist per a sentència.

– La recollida selectiva de residus del 2021 a la comarca del Maresme s’ha incrementat un 1,07% respecte al 2020. A la comarca s’han recollit de forma selectiva el 48,35% dels residus, el que representa una xifra total de més de 117.000 tones. Això situa la comarca del Maresme per sobre de la mitjana catalana, que és del 46,63%. El municipi amb un percentatge més alt de recollida selectiva és Argentona, amb un 88,64% i el que menys recicla és Santa Susanna amb un 25,42%.

– En clau cultural destaquem l’inici aquest divendres de la programació professional al Teatre de Blanes que s’inaugura amb una obra protagonitzada per tres primeres figures de l’escena catalana amb. Són Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma, que integren l’elenc principal,  juntament amb Laura Porta, de la comèdia ‘Una Teràpia Integral’. La història, creada i dirigida per Marc Angelet i Cristina Clemente, posa en tela de judici la necessitat que tenen els homes i dones de creure en alguna cosa.

– Tordera ultima els detalls de la 10a edició de la Fira del Conte que tindrà lloc al municipi demà passat dissabte. Aquesta edició recupera el nombre d’activitats inicial que comptaran amb la complicitat d’entitats locals, il·lustradors, escoles, editorials i escriptors. La fira se celebrarà a l’entorn de la plaça de l’Església i es complementarà amb una programació d’activitats adreçada al públic familiar. Una de les novetats de l’edició d’enguany és un contacontes amb llengua de signes i activitats per a nens i nenes amb neurodiversitat.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit