test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 20/06/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Rodalies de Catalunya incrementa la seva oferta a la línia R1, la línia del Maresme, a partir d’aquest dilluns en horari de matí i de dilluns a divendres. Concretament, dos dels trens que fins ara finalitzaven el seu recorregut a Arenys de Mar, ara arribaran a Calella. I dos dels trens que fins ara iniciaven el recorregut a Arenys de Mar ara ho faran des de Calella. D’aquesta manera, segons la companyia, es milloren les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

– Continua el procés complex i costós de la municipalització de l’aigua de la urbanització Maçanet Residencial Parc. L’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, ha explicat que la prioritat és posar a punt les bombes dels pous i els dipòsits d’aigua. La municipalització podria costar més de 7 milions d’euros al consistori. L’alcaldessa també lamenta que Salut no hago fet cas dels informes que apuntaven a una mala qualitat de l’aigua i que els inspectors tinguin “una doble vara de mesurar” a Maçanet Residencial respecte a la resta del municipi.

– Una part dels treballadors de Font Vella, a Sant Hilari, s’han concentrat aquest divendres davant la planta embotelladora de l’empresa selvatana per exigir un increment salarial a la direcció. El president del comitè (CCOO), Josep Maria Fernández, ha mostrat el seu desacord amb l’augment del 3% en dos anys que proposa l’empresa, ja que l’IPC ha pujat un 6% i, per tant, consideren que perden poder adquisitiu. Fonts de l’empresa neguen que els treballadors perdin poder adquisitiu i afirmen que la proposta de Danone per a les seves plantes d’aigua, oficines centrals i xarxa de vendes d’Espanya consisteix en assegurar l’augment salarial del 3% per a l’any 2021, pagat en dues vegades. la Intersindical ha convocat una vaga indefinida de tota la plantilla a la planta de Font Vella de Sant Hilari a partir del 27 de juny.

– El Govern reclama a Ryanair que aporti “informació detallada” de les afectacions previstes a Catalunya per la vaga de tripulants de cabina els dos primers caps de setmana d’estiu. L’Agència Catalana del Consum ha enviat el requeriment per tal d’assegurar el compliment per part de la companyia aèria de les seves obligacions amb els consumidors i garantir, al mateix temps, la prestació correcta del servei.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit