Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maria del Vilar Puig: “Els que llavors venien a Rialles ara són pares i els pares que venien amb els seus fills ara són els avis”


Al Matí360 de Ràdio Marina d’avui ens hi ha acompanyat Maria del Vilar Puig, membre de l’Associació Rialles Blanes. Aquest novembre, l’organització blanenca ha celebrat el seu 40è aniversari.

En tots aquests anys, des del 1982, segons ha explicat del Vilar Puig, Rialles Blanes ha acompanyat “entre 3 i 4 generacions d’espectadors”. “Els que llavors venien a Rialles ara són pares i els pares que venien amb els seus fills ara són els avis dels nets que venen al teatre”.

Al llarg d’aquestes quatre dècades, Rialles ha tingut prop de 100.000 espectadors. Segons del Vilar Puig, el balanç d’aquests anys és “molt positiu” i “qui ha vingut una vegada, difícilment n’ha sortit decebut i es fidelitza”. De fet, una proposta de Rialles és el carnet dels “solets”; punts amb els quals, quan en tens quatre, reps un regal.

Pel que fa als espectacles, del Vilar Puig ha explicat que des de Rialles “ens esforcem moltíssim a portar novetats, cada espectacle és diferent dels altres” i que sempre han apostat per espectacles en català, tot i que també han portat companyies d’altres zones com Andalusia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit