Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Associació Rialles Blanes enceta la programació d’hivern 2023


L’associació Rialles Blanes engega aquest proper diumenge la programació d’hivern 2023 de teatre familiar. Després de celebrar el 40è aniversari a finals del 2022, l’entitat torna amb cinc nous espectacles adreçats al públic familiar que es podran veure al Teatre de Blanes. La programació està formada per un espectacle de titelles, un de teatre musical, un de màgia, un de pallassos, i un de teatre.

La primera proposta de Rialles Blanes per aquest 2023 és per aquest diumenge 15 de gener amb l’espectacle de titelles “Les Pirates de Terra Endins”, de la companyia Sgratta Teatre. La següent proposta està programada per al darrer diumenge del mes de gener amb l’espectacle de teatre musical “La Rateta Presumida”, de la companyia T-Gracia.

Durant el mes de febrer, Rialles Blanes ha previst una única actuació. Serà el dia 12 de febrer amb l’espectacle de màgia “Magic Hall” de Jordi Quimera. Les altres dues propostes es faran al març: la primera és una actuació de pallassos amb Marcel Gros (5 de març) i la última és “Tempus”, una representació de teatre de la companyia El que ma queda de Teatre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit