Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Blanes incorpora un equip de TAC


L’Hospital de Blanes ha incorporat aquest mes de juliol un equip de TAC (Tomògraf Axial Computada). El nou equip compta amb eines d’intel·ligència artificial i representa un salt qualitatiu “molt important” segons destaquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens que gestiona l’hospital de la Selva Marítima.

Per a la incorporació d’aquest equip s’han hagut de fer obres d’adequació d’espais i la inversió final ha estat de gairebé mig milió d’euros. Fins ara, el centre no disposava d’aquest equipament i la seva adquisició permetrà millorar la capacitat diagnòstica i de resolució de l’hospital així com l’accessibilitat de la població per a la realització d’aquest tipus de prova. Fins ara els ciutadans s’havien de desplaçar a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

El nou TAC de l’Hospital de Blanes incorpora eines d’intel·ligència artificial, que permeten obtenir imatges d’alta qualitat i també reduir la dosi de radiació que rep el pacient gràcies al posicionament automàtic que fa la màquina.

El cost del nou TAC ha estat de 411.705 euros, que han estat finançats amb fons europeus a través del Pla d’Inversió en Equips d’Alta Tecnologia (Pla INVEAT) del Ministeri de Sanitat. La inversió total, comptant el TAC i la reforma, ha estat de prop de mig milió d’euros, concretament, 488.327 euros.

Foto: CSMS

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit