test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Maria Torres, tècnic d’esports del Consell Comarcal de la Selva: “Tot i que caigui algun cros del calendari, això no vol dir que desaparegui o que no hagi de tornar a formar part del Circuit”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Josep Maria Torres, tècnic d’esports del Consell Comarcal de la Selva, i Mònica Rabassa, consellera d’Esports del Consell Comarcal.

La novetat principal de l’edició d’enguany del Circuit Gironí de Cros és que s’ha reduït el nombre de proves. De les 8 que es disputaven en edicions anteriors, enguany en queden 5. Torres explica que aquesta decisió arriba “després d’una anàlisi per avaluar l’estat de salut del Circuit, després del qual s’ha considerat prendre mesures per millorar la qualitat de les curses”. Així doncs, conclou que s’han reduït les jornades. “Feia falta fer una reducció per sanejar aquest teixit esportiu i d’activitats”. En aquesta línia, Rabassa afegeix que la “reducció és per guanyar en qualitat”. “A vegades, ‘menos es más'”, diu.

Pel que fa a les curses que han caigut del calendari, com el de Santa Coloma o el de Vidreres, tant el tècnic com la consellera afirmen que “no desapareixen, es continuaran fent”. Així mateix, expliquen que amb la reducció de proves, les competicions aniran rotant any rere any, per tant, els que no hi siguin aquest any “hi seran l’any que ve”, diuen.

Pel que fa a les proves que acull la comarca de la Selva aquest any, Torres destaca que “a Caldes el circuit és espectacular i a Sant Hilari, és ben bé al mig de la natura”. D’altra banda, el tècnic també assenyala que aquest any s’ha avançat el caldendari i que a la Selva, es correrà en “bones dates”.

Rabassa destaca que formant part del Circuit Gironí de Cros, al Selva “és un referent esportiu” i que no deixa de ser una possibilitat de promoció de la comarca. Així mateix, assenyala que amb el circuit “els esportistes podran gaudir de cros molt diferents arreu del territori gironí”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit