Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Hilari i Caldes seran seu de dues proves del Circuit Gironí de Cros


Sant Hilari Sacalm i Caldes de Malavella acolliran dues proves del Circuit Gironí de Cros d’aquest 2023. De fet, aquesta competició, i també el 32è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i el 19è Trofeu Diputació de Girona, engegarà motors aquest diumenge 8 d’octubre a Olot.

En total, el Circuit Gironí de Cros d’enguany constarà de cinc proves, tres menys que l’any passat. Així en parla el tècnic d’esports del Consell Comarcal de la Selva. Josep Maria Torres.

“Aquest any hi ha una important reorganització en l’àmbit internacional i català. Això surt d’una diagnosi tècnica de l’estat del cros i un dels objectius eren acabar la temporada de cros abans que comences la temporada de pista, això vol dir acabar abans de Nadal; i, a més, fer una reducció de jornades per minoritzar l’atomització dels participants. Els darrers anys ens trobàvem que, per l’oferta esportiva que hi ha avui en dia, el cros estava una mica ressentit. D’aquesta manera crec que li donem major qualitat i més quantitat de participació en cadascuna de les jornades”.

Amb la remodelació del calendari, Torres apunta que esperen que aquest any participin al circuit més esportistes que en edicions anteriors. Entre els esportistes destacats, han confirmat la seva assistència com Ignasi Gironès o en Joan Bernat.

“Sí que tenim la confirmació d’alguns esportistes que hi seràn com Ignasi Gironès del Club Atletisme Lloret, que aquest cap de setmana passat guanyava el SHUMM Run de Madrid; en Joan Bernat, també campió del SHUMM Run; també tenim rumors que en Jonny Romero també vol tornar a enganxar-se al cros i a l’atletisme i potser ho farà al circuit gironí. Esperem que amb la reducció de jornades, molts esportistes de les comarques de Barcelona que abans no venien a visitar-nos, aquest any sí que ho facin”. 

A Caldes de Malavella la cursa es farà el diumenge 29 d’octubre, mentre que a Sant Hilari serà el 19 de novembre. La cursa de Caldes serà puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit