Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 4/10/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Sant Hilari Sacalm i Caldes de Malavella acolliran dues proves del Circuit Gironí de Cros. De fet, aquesta competició, el 32è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i el 19è Trofeu Diputació de Girona, engegarà motors aquest diumenge 8 d’octubre a Olot. En total, el Circuit Gironí de Cros d’enguany constarà de cinc proves.
A Caldes de Malavella la cursa es farà el diumenge 29 d’octubre, mentre que a Sant Hilari serà el 19 de novembre. La cursa de Caldes serà puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

– L’Audiència Provincial de Barcelona ha absolt el regidor de VOX de Mataró José Casado, condemnat a indemnitzar amb 30.000 euros un policia per un delicte d’honor. El jutge ha desestimat la sentència que havia dictat el jutjat de Mataró. Així, absol Casado de tots els delictes. A més, l’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat els dos agents locals que van interposar la demanda a assumir les costes del recurs.

– A la Selva, l’Ateneu Sa Fera Ferotge de Blanes acull la 3a edició dels Tallers Vivencials i Culturals de Català. L’objectiu d’aquests tallers, segons expliquen des de l’organització, és aprendre el català de manera funcional i fer-ho a partir dels valors i la cultura catalana.
Com expliquen des de l’Ateneu, el taller està enfocat perquè la gent aprengui a fer els primers passos en català de forma oral amb classes molt pràctiques. La 3a edició dels Tallers Vivencials i Culturals de Català comença aquest dimecres 4 d’octubre. Els tallers es faran a l’Ateneu Sa Fera Ferotge de 10 h a 11.30 h cada dimecres.

– I en plana cultural, Lloret de Mar celebra una nova edició del MontPhoto Fest aquest cap de setmana. Entre el 6 i el 8 d’octubre, el Teatre de Lloret acollirà conferències, exposicions i d’altres activitats relacionades amb la fotografia de naturalesa.
A més, per aquesta edició del MontPhoto Fest també hi haurà tallers de fotografies i visites guiades per diferents espais del municipi lloretenc.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit