Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Xavier Rigola: “el festimatge de Calella aposta per la qualitat, i això, té un cost”


 

El Festimatge, el festival de la imatge de Calella, encara el darrer cap de setmana d’activitats de la 17a edició. Enguany, les poques restriccions sanitàries per la pandèmia no han condicionat l’execució del programa tot i que una gran part s’han hagut de traslladar a l’Auditori de Can Saleta per les obres que s’estan fent a la sala Mozart, emplaçament habitual del Festimatge.

Al programa matí360 de Ràdio Marina hem parlat amb Xavier Rigola, president de FotoFilm Calella, l’entitat organitzadora del Festimatge. Rigola ha fet una valoració “100% positiva” de l’edició d’aquest 2022 i ens ha explicat les activitats que preparen entorn al format 9.5mm, que es considera el precusor del vídeo domèstic actual per bé que ja es troba en desús.

Xavier Rigola també ha parlat del moment actual de FotoFilm Calella que ha definit com a “bo” tot i que amb una certa preocupació per la falta de relleu generacional “com totes les entitats d’aquest país”. Per altra part, Rigola també reclama més implicació de les administracions per fer viables les activitats de les entitats sense ànim de lucre i ha dit que el Festimatge “aposta per la qualitat” tot recordant que les activitats que s’hi ofereixen són gratuïtes.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit