Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vilassar de Mar, una de les parades del Trophy Tour de la Louis Vuitton 37th America’s Cup


Vilassar de Mar ha sigut la tercera parada del Trophy Tour, la gira d’exhibició del trofeu, de la Louis Vuitton 37th America’s Cup. Ha sigut aquest dijous i, segons l’organització, ha aplegat centenars de persones al Club Nàutic Vilassar de Mar.

La Louis Vuitton 37th America’s Cup es tracta d’una regata internacional. El seu premi és la Gerra de les 100 Guinees.

La jornada va començar a les 11 hores al Club, que va lluir els colors de lAmericas Cup per tot el litoral de Vilassar de Mar gràcies als prop de 20 navegants que van participar de la regata social amb participants del campus nàutic i dels clubs de la comarca, i d’una exhibició de patí català. A continuació, lactivitat es va traslladar al Saló Social del Club, on més d’una quarantena damics i amigues de lentitat van gaudir dun còctel amb presència de la Copa.

Fins al pròxim 1 de juliol, el Trophy Tour recalarà a set ciutats de la costa catalana. Després diniciar-se a LEscala, Palamós i Vilassar de Mar, seguirà fent escala als ports i clubs nàutics de Sitges, Tarragona i Cambrils, abans d’emprendre el seu viatge de tornada a Barcelona. Aquí, la Gerra de les 100 Guinees s’exposarà al costat d’altres tres trofeus de les regates oficials de la 37a Louis Vuitton Cup. Aquests són la Puig Women’s America’s Cup, la UniCredit Youth America’s Cup i la Louis Vuitton Cup.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit