Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Vidreres engega el porta a porta l’1 de març


Vidreres posarà en marxa la recollida de residus porta a porta l’1 de març en un procés que es desenvoluparà en tres fases durant els pròxims mesos.

La primera fase, que començarà al març, es farà al nucli del municipi. A la segona fase, al cap de sis mesos, el servei s’estendrà als veïnats de Terrafortuna, Puigventós i la Goba. I la tercera fase, que preveuen implantar al cap d’un any de l’entrada en funcionament del sistema, arribarà al veïnat d’Aiguaviva Parc.

Hi haurà diverses xerrades al Teatre Casino per tal d’informar a la ciutadania i es repartiran els cubells de reciclatge al llarg del mes de febrer.

L’alcalde Jordi Camps destaca la importància d’aquest canvi de sistema de recollida i afirma que “el que paguem a dia d’avui per gestionar els residus és massa elevat, perjudicant, a banda del medi ambient, la butxaca de tots i totes”.

Segons dades del consistori, la quantitat de la fracció de rebuig que generen els vidrerencs i vidrerenques suposa més del 75% del total de residus. Cada habitant genera a Vidreres al cap de l’any 362 kg, una xifra per sobre de la mitjana catalana (290,505 kg).

Foto: Ajuntament de Vidreres

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit