Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tres persones detingudes a Blanes en una setmana acusades de tràfic de drogues


La Policia Local de Blanes ha detingut durant la darrera setmana tres persones relacionades amb tres casos diferents de tràfic de drogues. Dues de les persones detingudes ha estat enxampades in fraganti.

La primera detenció es va produir el passat dissabte 14 de gener, quan una patrulla de la Policia Local va intentar identificar un home davant les sospites que podria estar traficant amb droga al carrer. Davant la presència policial, el sospitós va arrencar a córrer però poc després una altra patrulla el va interceptar. Els agents li van trobar al damunt 15 grams de cocaïna i bitllets fraccionats, per la qual cosa va ser detingut.

Tres dies més tard, el dimarts 17 de gener, una trucada ciutadana va alertar la policia sobre quatre joves que havien entrat al pati d’una casa. Quan els agents van arribar al lloc vab veure que al costat d’un dels joves hi havia dues bosses de marihuana. Quan van demanar al noi que s’aixequés li van caure al terra altres bosses on també hi havia marihuana, així com vàries bosses més amb el mateix material i una balança de precisió. A més, a l’interior de la bossa de mà que duia, se li van trobar més bossetes de marihuana, així com haixix, bossetes de plàstic transparent hermètiques sense utilitzar i diner en efectiu. El jove va ser detingut.

Un tercer cas el passat diumenge 22 de gener

La tercera detenció va tenir lloc el passat diumenge 22 de gener a quarts de sis de la tarda. Una persona que circulava pel carrer caminant va fer un brusc canvi de direcció per evitar ser interceptar per un agent de la Policia Local que patrullava a peu i es va donar a la fuga. L’agent, però, el va poder interceptar després d’una breu persecució.

Mentre fugia, el detingut va llençar un objecte al carrer que finalment l’agent va comprovar que contenia 97 grams de cocaïna. També va ser detingut en el mateix moment.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit