test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Trànsit posa en marxa un dispositiu especial per la segona Pasqua


El Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posen avui en marxa un dispositiu especial de trànsit per la segona Pasqua. Començarà aquest divendres a partir de les tres de la tarda i s’allargarà fins al dilluns a la mitjanit.

La segona Pasqua és un festiu local que se celebra a més d’un centenar de municipis catalans, principalment, de l’àrea metropolitana de Barcelona. Així, Trànsit preveu que uns 500.000 vehicles es mobilitzin des de la zona d’influència de la capital catalana durant l’operació sortida. La previsió de retorn de dilluns entre el migdia i la mitjanit, se n’esperen 300.000.

Vies afectades

Una de les vies que podrà concentrar incidències de mobilitat de sortida serà l’N-II a Tordera. També l’AP-7 en els trams de Sant Cugat a la Roca del Vallès i entre el Papiol/ Castellbisbal i Gelida i entre Llinars i la Roca del Vallès, de la Jonquera al Voló (festiu a França). Així com entre el Vendrell i Vilafranca del Penedès i a Gelida quant al retorn. A més, també hi haurà circulació densa a les vies d’accés a localitats costaneres com l’N-340 al Vendrell, Roda de Berà i Altafulla i a la Costa Brava, a la C-31 a Santa Cristina d’Aro i a la C-65 a Llagostera. També hi poden haver retencions a la C-58 i a la C-33 a Montcada i a la B-23 al Papiol.

Amb l’objectiu de reduir les congestions i millorar al màxim la fluïdesa, Trànsit establirà mesures especials de circulació, ordenació i regulació del trànsit a diverses vies. En aquest sentit, en l’operació sortida de dissabte matí i en l’operació tornada de dilluns a la tarda s’instal·laran carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual per augmentar la capacitat viària. Un d’aquests serà a l’AP-7, dissabte, entre Montornès del Vallès i Sils. També a l’AP-7 entre Martorell i el Vendrell; a l’AP-7/B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei; i a l’AP-7 entre Sant Celoni i Montornès del Vallès.

En tots aquests trams amb un carril addicional en sentit contrari, s’establirà la limitació de la velocitat en ambdós sentits a 100 km/h. A més, els vehicles que circulen en el carril en sentit contrari han de circular a 80 km/h.

D’altra banda, tant en l’operació sortida com retorn també s’habilitaran altres mesures especials a la GI-662 i a la GI-666 a Platja d’Aro, i el carril bus-VAO de la C-58 s’obrirà a tots els vehicles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit