Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Tot i els diferents Maresmes que hi pugui haver, tenen unes mateixes característiques i una certa configuració que li donen una homogeneïtat i coherència a la comarca”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya. Hi hem parlat sobre el número d’aquest mes de juny, que estarà dedicat al Maresme i a les seves arrels marineres.

Morales apunta que el Maresme és una “comarca estirada paral·lela al mar i a la serralada litoral, un espai de mar i muntanya que li dona una riquesa especialment interessant”.

Pel que fa al número Maresme mariner el director de la revista explica que “hem centrat el dossier en la relació i vincle del Maresme amb el mar, una vinculació rica”. A més, afegeix que, des de Descobrir “el més important és que els continguts els fem amb gent de la comarca”. Així, “en aquesta edició hi han col·laborat autors maresmencs”, apunta. “És un dossier 100% maresmenc, no només per temàtica, sinó també per enfocament i per complicitat”. Amb els diferents articles que componen el dossier, Morales explica que “anem fent un repàs històric de tot el que ha donat la sí de la relació del Maresme amb el mar”.

Morales assenyala que el Maresme és “una comarca que val molt la pena de conèixer i gaudir”. Apunta que “al final, tots els maresmes que hi pugui haver, tenen les mateixes característiques i tenen una certa configuració que li donen una homogeneïtat i coherència”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit