Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tot a punt per la 4a edició de la Baixatorrons a Malgrat


La quarta edició de la Baixatorrons, organitzada per La Nocturna de Malgrat de Mar, tindrà lloc aquest diumenge 8 de gener. La marxa solidària amb l’Associació Joan Petit nens amb càncer sortirà a les 10 del matí des de les Peixateries Velles amb un recorregut de cinc quilòmetres. L’import del donatiu és de 7 euros i els participants rebran una samarreta de la cursa.

Les inscripcions es podran fer aquest dissabte al matí, de 10 a dos quarts d’una, a la carpa que muntaran a la plaça de l’Església de Malgrat o bé a Teixits Viñas. També es pot fer la inscripció al Cafè Palafolls de Palafolls.

La Nocturna de Malgrat organitza activitats al llarg de l’any amb la finalitat d’aconseguir diners per la lluita contra el càncer. La cursa hivernal és més nova, però també fan la Nocturna, una caminada de nit el mes d’agost, amb una trajectòria que enguany arribarà ja a la dotzena edició.

A més, aquest grup de persones voluntàries també ha impulsat la Nocturna Rosa, un sopar per a la recerca en càncer de mama, i ara per Nadal han fet una polsera i un torró solidaris.

Foto: La Nocturna de Malgrat de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit