Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tossa tancarà la celebració del Carnaval de la Costa Brava Sud amb la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval

Hi participaran més de 1.000 persones repartides en 25 colles de la Selva, el Maresme, l'Empordà i Barcelona


Tossa de Mar posarà el punt final al Carnaval de la Costa Brava Sud aquest dissabte amb la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval. Hi participaran un total de 1.073 persones repartides en 25 colles tant de Tossa, com també d’altres poblacions de Catalunya.

La Gran Rua de la Ressaca del Carnaval arrencarà aquest dissabte 24 de febrer a les 16.30 h. La desfilada farà el seu recorregut habitual per l’avinguda Ferran Agulló i l’Avinguda Catalunya. La rua acabarà amb el concurs de coreografies ‘Sambòdrom’ al pavelló d’esports. La fi de festa també es farà al pavelló amb l’entrega dels premis i la novetat d’enguany: l’After Premis, que comptarà amb sorpreses, regals i DJs, segons l’ajuntament.

25 colles participants 

Pel que fa als premis, enguany es destinaran uns 10.000 euros en totes les categories, segons explica el consistori tossenc. Aquestes categories seran carrosses, comparses, escolar i individual. A més, també hi haurà la categoria local de carrosses, comparses i individual. D’altra banda, també es donaran els premis a la millor carrossa en totes les categories, a millor disfressa, a gresca, a bon rotllo i a originalitat.

Com a novetat, aquest any no hi haurà un únic espai de valoració, sinó que el jurat serà itinerant al llarg de tot el recorregut.

En el ‘Sambòdrom’, en el que hi participaran 11 colles amb 235 persones, hi haurà un únic premi valorat en 400 euros.

A la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval s’hi han inscrit 25 colles, entre carrosses, comparses, escolars i individuals. En total, aquest any hi desfilaran 1.073 persones. Les colles inscrites són de Tossa de Mar, però també de Lloret de Mar, Caldes de Malavella, Palafolls, Pineda de Mar, Maçanet de la Selva, Vidreres i Riells i Viabrea. A més, també hi ha colles de fora del territori; de Barcelona, de Sant Feliu de Guíxols, de Santa Cristina d’Aro, de Sant Antoni de Vilamajor, de Mollet del Vallès, de Santa Perpètua de Mogoda i de Salt.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit