Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tossa es prepara per celebrar la Festa Major d’Hivern

Del 20 al 28 de gener hi ha programades un seguit d'activitats per celebrar Sant Vicenç, el patró de Tossa


Tossa de Mar està acabant els últims preparatius per la celebració de la Festa Major d’Hivern. Del 20 al 28 de gener, el municipi ha programat un seguit d’activitats per commemorar Sant Vicenç, el patró de la vila.

La Festa Major d’Hivern de Tossa arrencarà aquest dissabte 20 de gener a l’Església Parroquial. Serà amb la Missa en honor a Sant Sebastià, la coneguda Missa d’El Cantar. Seguidament, es durà a terme la processó i acomiadament del Pelegrí. L’endemà, a l’Antic Hospital de Sant Miquel, l’ara Casa de Cultura, es farà la processó de rebuda del Pelegrí. L’acompanyament anirà a càrrec de la Cobla La Flama de Farners.

El dilluns dia 22, Sant Vicenç, hi haurà un ofici solemne a l’església amb la Cobla La Principal de la Bisbal. En acabar hi haurà sardanes. Aquell dia també s’obrirà la fira d’atraccions, que estarà oberta fins al diumenge. A la tarda hi haurà concert i ball a l’envelat de la Platja Gran amb La Principal de la Bisbal.

El dimarts, 23 de gener, es farà un ofici solemne en honor a Sant Ramon de Penyafort, copatró de Tossa, a la Creu de Sant Ramon.

Per la resta de dies també s’han programat espectacles de clown, una cata de còctels, presentacions de llibres i exposicions, teatre o el dinar popular que es farà diumenge 28 de gener. A més, les nits del 26 i 27 de gener, hi haurà Barraques a l’Envelat de la Platja Gran on hi actuaran artistes com Quim Mandado, exmembre de Sangtraït; Di-Versiones; el grup tossenc de metall Whipping o DJ Wacelael, DJ Bulma Beat o DJ Rave.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit