Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

‘Tornar a viure’, ‘Una Vida de records’ i ‘Et deixo’, els guanyadors del I Concurs de Curts amb Mòbil


El I Concurs de Curts amb Mòbil, part de la primera edició del Blanes Costa Brava International Film Festival, ja té guanyadors. Són els curts titulats Tornar a viure, Una Vida de records i Et deixo.

Aquest certamen consistia a fer un curtmetratge amb el mòbil en un termini màxim de 48 hores. A la primera edició del concurs s’hi van inscriure 12 equips de producció. Finalment, però, només 10 van presentar un treball a la competició. De les tres categories, la d’Adults ha comptat amb una major participació, amb cinc curtmetratges. A la categoria de Júniors, n’hi ha hagut 4, i en Juvenil s’ha presentat un únic treball. Pel que fa al jurat, l’han format el cineasta blanenc Jaume Pujadas i el realitzador de televisió banyolí David Mir.

Abans del lliurament de premis, el públic convocat dissabte al matí a la Sala de Plens va poder veure cadascun dels 10 treballs presentats a concurs.

Els guanyadors

En la categoria Júnior (fins a 13 anys) el primer premi ha estat per l’equip Wearedjbl, amb el curtmetratge Tornar a Viure. El segon, per a El Tesoro, de l’equip Sister’s Power. El tercer premi per l’obra The Bomboclat, del grup encapçalat per Guillem Chicharro.

En la categoria Juvenil (14-18 anys) es va atorgar el primer premi a l’únic participant per la realització Una vida de records, de l’equip Alome.

Per la seva banda, en la categoria d’Adults (més de 18 anys) el primer premi l’ha guanyat un curtmetratge en clau d’humor Et deixo, de l’equip La Guerrilla de Blanes. El segon premi ha estat per l’obra Estels, de l’equip Carquinyoli. Finalment, el tercer l’ha guanyat El Portal, de l’equip homònim encapçalat per Ana Ruz.

En totes tres categories el primer premi era guardonat amb un val per a tots els espectacles professionals del Teatre de la Costa Brava Sud. El segon, amb un àpat gentilesa del Restaurant Es Blanc. El tercer, amb material d’art gràfic en les categories Júnior i Juvenil, mentre que en la d’adults consistia en una caixa de cava.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit