Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Torna la Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes després de dos anys


Blanes tornarà a celebrar un dels actes més tradicionals que s’emmarquen dins la Festa Major Petita després de dos anys de pandèmia. Aquest dissabte 20 d’agost, torna la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que enguany arriba a la seva edició número 37.

La marxa popular es farà el dissabte dia 20 d’agost a dos quarts d’onze de la nit. El punt de sortida i d’arribada serà el Passeig de Mar. El recorregut, d’uns 8 quilòmetres, passa pels barris d’El Fortí, Racó d’En Portas, La Plantera, Mas Marull, Quatre Vents, Els Pavos, Sa Massaneda, Mas Terrats, Mont-Ferrant. També arriba a la pujada de l’Ermita de Santa Bàrbara, passa per la Cala Bona, pel Jardí Botànic Marimurtra i Sa Carbonera. Finalment, el Passeig Pau Casals fins arribar, altra vegada, al Passeig de Mar.

Des de fa uns dies que es van obrir les inscripcions en línia per la XXXVII Caminada Popular Nit de Sant Bonós. Segons l’ajuntament ja s’ha arribat gairebé al primer miler de participants, però s’espera que hi hagin més inscrits perquè en les últimes edicions s’havien superat les 5.000 persones.

Una de les novetats d’aquesta edició té precisament a veure amb les inscripcions que enguany es podran fer de forma presencial fins al 19 d’agost a la botiga Decathlon i fins el dia 20 a la planta baixa de l’ajuntament.

A la Caminada Popular Nit de Sant Bonós també es pot contribuir amb la inscripció a fer donacions voluntàries -de 0,50 € o la quantitat que es vulgui- a dues entitats de caràcter social del municipi. En aquesta edició, el que es reculli es lliurarà a El Bon Samarità i a Càritas Internacional.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit