test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera ha programat un centenar d’activitats pel (f)estiu

La programació arrencarà aquest dissabte 8 de juny i s'allargarà fins el 20 de setembre


El municipi de Tordera ja ho té tot a punt per a la temporada d’estiu. Enguany, celebrarà prop d’un centenar d’activitats en el marc del Tordera (f)estiu, una programació conjunta que aglutinarà propostes entre el 8 de juny i el 20 de setembre.

Tordera (f)estiu arrencarà aquest dissabte amb la celebració del 25è Memorial Juan Rueda, que se celebrarà al pavelló municipal Països Catalans. Entre les activitats d’aquest mes de juny, però, destaquen la Festa Projet remember 80’s i 90’s amb DJ Ufo i Brian Mich (dissabte 15), les festes majors del veïnat de Sant Andreu i Sant Pere (del 21 al 24 i del 26 al 30, respectivament) o l’inici del Festival la Peixera (dissabte 29), entre d’altres.

Pel que fa al juliol, les activitats destacades són la II Nit de les Bruixes (dissabte 6), la 37a Trobada de Gegants (dissabte 13), cinema a la fresca (dimecres 17) o l’Aplec de l’Ermita de Sant Jaume (dijous 25), entre d’altres.

A l’agost continuen les activitats amb més festes majors dels barris de Tordera, el I Futmas Tournaments futbol 7 Tordera (dissabte 10) o la Festa Major del Municipi (del 20 al 26).

Finalment, al setembre se celebraran les últimes activitats del Tordera (f)estiu com l’Aplec de l’Ermita de Sant Vicenç (dissabte 7) o la Diada Nacional de Catalunya (dimecres 11).

La programació completa es va presentar ahir a la tarda en un acte al municipi. Es pot consultar a través d’aquest enllaç.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit