Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebrarà ‘Un Nadal d’emocions’ de desembre a gener


Tordera celebrarà ‘Un Nadal d’emocions’. Des d’aquest divendres 1 de desembre i fins al 8 de gener, el municipi del Maresme ha programat un seguit de propostes culturals, musicals i artesanes relacionades amb Nadal.

Enguany, la programació d”Un Nadal d’emocions’ estrena nou format portàtil. Aquest nou format, com expliquen des de l’Ajuntament de Tordera, conté una carta als reis i un full de participació en la campanya de Nadal, entre altres. D’altra banda, la programació també recupera el campament reial i inclou el Caganer Experience, una iniciativa que permetrà crear un caganer personalitzat.

‘Un Nadal d’emocions’ també comptarà amb el Festival de Nadal de Tordera organitzat del Casal de Joves de Tordera. A més, aquest 2023 es repeteix la jornada de l’encesa de llums amb la xocolatada popular, la representació dels Pastorets al Teatre Clavé, el Pessebre Vivent o la Quina. També s’ha programat un concert dels Atrapasomnis o tallers de fanalets.

A més, durant els quatre primers diumenges de desembre, coincidint amb el mercat dominical, s’afegiran noves parades de temàtica nadalenca. Un nou format que dinamitza l’espai de la Plaça 1 d’octubre i Plaça de l’Ajuntament amb prop d’una vintena de parades de carácter nadalenc.

Dins de la programació d”Un Nadal d’emocions’ també s’inclou la festa de Cap d’Any. Enguany, la celebració comptarà amb els DJs Torderencs DJ Pau Murner i DJ Sípia. L’entrada a la festa al Pavelló Països catalans serà lliure.

Enguany, des de l’Ajuntament de Tordera s’ha apostat per una celebració més inclusiva. Així, el campament reial obrirà les portes de 17.30 h a 18 h sense sorolls i la cavalcada de reis manté un format d’accés reservat per a aquests infants. Així mateix, s’ha elaborat un pictograma per a infants en col·laboració de l’AFET i Artesans Tordera que es repartirà durant els propers dies.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit