test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebra la Festa Major del 18 al 27 d’agost


Tordera celebrarà la Festa Major del 18 fins al 27 d’agost amb un seguit de propostes per a tots els públics programades. El programa de la Festa Major de Tordera 2023 inclou des d’activitats culturals fins a activitats participatives i esportives.

La prèvia de la Festa Major serà el sopar de colles, que enguany torna coincidint amb la revetlla de Santa Maria, el 14 d’agost. La programació d’aquest any, a banda de les activitats tradicionals, també inclou novetats. Entre les propostes que mai fallen hi ha el Concurs de Castells de Sorra, el Correfoc, la cursa del Cos i el Piromusical. També el Cercatasques, es es farà el divendres 25 d’agost, o els concerts. Pels mes petits, una de les activitats destacades és l’actuació del grup d’animació infantil el Pot Petit que serà el dia 26 d’agost al Parc Prudenci Bertrana.

Les barraques de la Festa Major de Tordera es faran, també, al Parc Prudenci Bertrana del 23 al 26 d’agost. Per aquesta edició, segons informa l’ajuntament, es duplicarà el nombre d’efectius de seguretat provada per garantir unes jornades segures per a tothom. A més, també s’ha ampliat el nombre de barraques d’entitats disponibles. Enguany s’ha passat de 4 a 6. Pel que fa als concerts i els balls de les orquestres, aquests es faran a la Pista de l’Amistat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit