test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera, Calella, Malgrat i Palafolls estrenen el servei RULA


Els municipis de Tordera, Calella, Malgrat de Mar i Palafolls han posat en funcionament el RULA, un servei intermunicipal d’atenció i prevenció als usos de drogues i pantalles.

RULA neix per promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre la població d’aquests municipis, especialment entre els i les joves. Aquest servei s’ha adjudicat a la cooperativa d’iniciativa social ‘Eines, serveis socioeducatius’, i estarà sota la gestió i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

Cada població, segons expliquen des de l’Ajuntament de Tordera, comptarà amb un espai d’atenció personalitzada al servei de les famílies i joves que necessitin informació o assessorament expert per prevenir conductes de risc en els usos de drogues i pantalles.

RULA també posarà a disposició dels centres d’educació primària, secundària, postobligatòria i especialitzada un protocol adaptat per abordar la prevenció, detecció i intervenció del consum de drogues i pantalles en l’àmbit escolar. A més, també oferirà tallers específics adreçats a l’alumnat a partir de 6è de Primària i a les famílies sobre els consums de drogues, la reducció de danys, la identitat digital o els videojocs, entre d’altres.

Foto: Ajuntament de Tordera

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit