test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Territori inicia les obres per millorar la seguretat de la C-63 a Vidreres

La inversió serà de 5,9 milions d'euros i les obres duraran vuit mesos


El Departament de Territori ha iniciat les obres per a millorar l’accessibilitat, pacificar el trànsit i reforçar la seguretat viària a la C-63 al seu pas per Vidreres. L’actuació, que costarà 5,9 milions d’euros. Els treballs tenen un termini d’execució de vuit mesos i s’actuarà en un tram de 3,5 quilòmetres.

L’obra inclourà la construcció de tres rotondes, la implantació d’un carril central de gir i d’un separador central per a reforçar els sentits de la circulació. A més, també contribuirà a reduir el risc de patir un xoc frontal. Aquest separador consistirà en una zona central amb un doble ressalt i una línia de captafars per afavorir la visibilitat.

Pel que fa als accessos, es construiran noves rotondes d’accés a Terrafortuna; Puigventós, d’on es tancarà la rotonda partida actual; i Aiguaviva Park al quilòmetre 5,7. A més, es formarà un carril central de gir en la intersecció d’Aiguaviva Park situada al quilòmetre 6,7. En paral·lel, s’eliminaran els trams d’avançament i els girs a esquerres a la carretera.

D’altra banda, s’implantaran nous passos per a vianants al voltant de les rotondes de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park. També es millorarà el ferm, la senyalització horitzontal i vertical i les barreres de seguretat.

Pel que fa a l’execució de les obres, que es faran durant els mesos d’estiu, les tasques se centraran en el desviament de serveis afectats i els moviments de terres fora de la plataforma actual. Així, s’evitaran els treballs que puguin tenir un impacte significatiu al trànsit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit