Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Stefano Colombo: “Una bona pizza està feta amb molt d’amor, temps i paciència”


 

Avui, 9 de febrer, és el Dia Mundial de la Pizza. En parlem d’aquest popular plat d’origen italià amb Stefano Colombo, fundador de la Pizzeria Basilico, que compta amb establiments a Palafolls i Malgrat de Mar.

Fa 40 anys que Stefano es dedica a fer pizzes, un ofici heretat del seu avi i del seu pare. Aquest maig en farà 18 que va obrir la Pizzeria Basílico a Palafolls. Com explica, va prendre aquesta decisió després de veure que a la zona no hi havia llocs on fessin una “pizza italiana artesana”. “Hi havia moltes franquícies i alguns italians que s’havien emmotllat ja aquí”, diu. Tot i que confessa que les pizzes que més li demanen són la hawaiana i la barbacoa. “A Itàlia em maten”, fa broma.

Ara bé, Stefano explica que més enllà dels ingredients que la pizza porti, el més important és la manera de fer la massa; “la fermentació i la cocció”.

El secret d’una bona pizza, segons l’Stefano, és que estigui feta amb “molt d’amor, temps i paciència”. A més, també explica que són molt importants els ingredients i “no canviar massa les receptes”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit