Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Som-hi-ERC demana que la piscina coberta de Santa Coloma es gestioni mitjançant el règim de prestació de serveis i no amb una concessió

El grup municipal ha mostrat la seva insatisfacció en un comunicat davant la decisió d'aprovar per decret d'alcaldia la concessió del servei de l'equipament pels pròxims dos anys


El grup Som-hi-ERC de Santa Coloma de Farners ha demanat que la piscina coberta del municipi es gestioni mitjançant el règim de prestació de serveis. En un comunicat emès aquest dimarts, el grup municipal ha mostrat la seva insatisfacció davant la decisió d’aprovar per decret d’alcaldia la concessió del servei de l’equipament pels pròxims dos anys.

Segons assenyala Som-hi-ERC, aprovar la concessió per decret d’alcaldia no permet la votació dels regidors sobre el model de gestió de la piscina coberta. Apunten que ara “l’equipament s’està gestionant mitjançant el model de prestació de serveis”. Amb aquest, el grup assegura que “s’està garantint un millor servei i de qualitat, permetent que l’Ajuntament tingui el control de l’equipament i vetlli per la satisfacció dels usuaris”. A més, també recorden el “fracàs” de la darrera concessió. Llavors, l’empresa concessionària va fer suspensió de pagaments i la piscina coberta va quedar tancada durant 16 mesos. Una situació que, segons els republicans, “no s’ha de repetir”.

Els republicans també lamenten que l’equip de govern “no hagi ofert cap alternativa al model presentat”. Apunten que “s’ha obligat als regidors i regidores a posicionar-se a favor o en contra d’un únic model, sense possibilitat d’estudiar altres fórmules”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit