test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna celebra la Festa de Sant Isidre aquest cap de setmana


Santa Susanna celebra la Festa de Sant Isidre aquest cap de setmana del 18 i 19 de maig.

La celebració arrencarà el dissabte amb la 2a Trobada Gegantera de Sant Isidre. A les 18.30 h, a la plaça Turó de la Guàrdia, es farà la plantada i, a les 19 h, començarà la cercavila. Amb la colla de geganters, també hi haurà grallers de Gualba i Colla Gegantera de Teià. A partir de les 21 h, es farà el sopar popular a la plaça Catalunya. En acabar, hi haurà ball amb Betzuca.

El diumenge, durant tot el matí, a la plaça de Llillota hi haurà activitats per la mainada, a càrrec de l’AMPA Escola Santa Susanna i AFA Montagut. A les 11 h, es farà la Diada Castellera amb la colla de Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. A les 11.45 h, hi haurà una plantada de gegants.

Al migdia hi haurà la missa en honor al sant i, en acabar, es farà una passejada dels gegants per la plaça, amb balls tradicionals. En acabar, es farà un dinar de germanor. A la tarda es farà jocs de cucanya, amb la col·laboració d’AEIG Montagut. La Festa de Sant Isidre acabarà amb una audició de sardanes amb la Cobla Premià.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit