Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma modifica el pressupost municipal amb 880.000 euros més

El consistori apunta que la modificació era "necessària per suplementar algunes partides insuficients" del Pressupost General de l'exercici 2024 i crear-ne de noves


El ple de Santa Coloma de Farners ha aprovat una modificació del pressupost municipal. En total, s’hi incorporen 880.637,37 € provinents, segons l’ajuntament colomenc, del romanent líquid de tresoreria i excedents de crèdit d’inversions. El consistori assenyala que aquesta modificació era “necessària” per afegir crèdit a partides “insuficients” del Pressupost General del 2024. A més, també assenyalen que amb l’afegitó es podran crear partides noves.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma apunten que amb la modificació de crèdit es podran fer “amb garantia” un total de 39 actuacions al municipi. Entre les que assenyalen hi ha millores i manteniment de vies públiques o la compra de dos vehicles nous i d’un software de gestió per organitzar les feines de la brigada. A més, el consistori també apunta que es destinaran recursos per liquidar la meitat de l’aval del préstec de la construcció de la piscina coberta. L’import total de l’aval és de 790.000 €.

Amb la modificació de pressupost també s’han dotat noves consignes de crèdit per impulsar la cultura local, com un grup de teatre colomenc. A més, també s’ha augmentat el pressupost per elaborar el Pla de Sequera i per l’ampliació del Parc de Sant Salvador.

D’altra banda, amb l’increment dels comptes municipals, també es destinaran recursos per poder licitar una connexió amb transport urbà entre la urbanització de Santa Coloma residencial i el nucli urbà. L’augment, segons l’ajuntament, també ha de permetre la millora de la residència geriàtrica, garantir el serveis socials de suport a les famílies vulnerables i augmentar la partida del nou Banc d’Aliments, que ara gestiona el consistori.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit