Sant Pol de Mar ja ho té tot a punt per acollir la 13a Fira d’Artesans del Formatge i de Pastor. Se celebrarà els dies 26 i 27 d’abril de 2025 amb un ampli programa d’activitats. Amb entrada gratuïta, la fira oferirà tastos, concerts, tallers, xerrades i propostes familiars al voltant del món del formatge artesà.
Un dissabte ple de sabor i coneixement
La jornada de demà dissabte començarà amb el Concurs del millor Formatge de la Fira, de 12:30 h a 13:45 h. Aquí, el públic podrà participar com a jurat popular. A la mateixa hora també es podrà gaudir de l’activitat “Formatges i música” amb les actuacions d’Òscar Font i Max Font.
A la tarda, a 18:30 h, el reconegut formatger Toni Chueca oferirà una xerrada gratuïta sobre el món del formatge. I, per tancar la jornada, a 21:30 h, es podrà participar en el sopar amb tastet musical amb l’actuació de Roxanne i New George. El tiquet per aquest sopar té un preu de 25 € i es pot reservar prèviament.
Diumenge amb tallers, música i sorteigs
El diumenge, la fira començarà a 11:30 h amb un taller de formatge fresc a càrrec de Montse Blanch, de la Formatgeria de Tòrrec. Aquesta activitat està pensada per a infants i té places limitades (20 nens i nenes). Tot seguit, a les 12:30 h, l’escenari acollirà una nova sessió de “Formatges i música”, aquesta vegada amb el grup Du Fromage Trio, format per Núria Grima, Xavier Roig i Pol Maresma.
La fira clourà amb el sorteig d’un lot de formatges acompanyat de vi i cava, que se celebrarà a les 14 h. Els números es poden adquirir a la carpa d’informació per 2 € la tira, i és imprescindible ser present per recollir el premi.
A més, durant tot el cap de setmana, els visitants podran adquirir un tiquet degustació per 9 €, que inclou quatre tastos de formatge i una copa de vi.