test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Riudellots estrenarà el Festival Intrèpid amb Mishima, Elèctrica Dharma i Quimi Portet

El festival se celebrarà el 15 i 16 de juny i també hi actuaran Marala, Al·lèrgiques al Pol·len i Tona Gafarot


Riudellots de la Selva celebrarà un festival de música: el Festival intrèpid. Serà a les portes de l’estiu, els dies 15 i 16 de juny. En aquesta primera edició hi actuaran grups com Mishima, Elèctrica Dharma i Quimi Portet, com a caps de cartell. Però per l’escenari de l’Intrèpid també hi passaran altres artistes com Marala, Al·lèrgiques al Pol·len o Tona Gafarot.

El Festival Intrèpid vol convertir-se en un referent abans de l’estiu, moment en què es concentren la majoria de certàmens musicals. L’enclavament de l’Intrèpid serà la plaça de l’Ajuntament de Riudellots.

Dissabte actuaran a l’escenari principal Mishima, Marala, Quimi Portet i Al·lèrgiques al Pol·len. Aquest dia, el festival comptarà amb dos escenaris perquè les actuacions siguin ininterrompudes. Així, per l’escenari secundari hi passaran Tona Gafarot, Santa Mandra i Lecoq. Aquestes darreres tres propostes són de les comarques gironines. A més, aquest dia, que és el dia amb més actuacions, hi haurà set hores de música seguides que començaran a les set de la tarda. A més, també hi haurà oferta gastronòmica  i servei de bar.

El diumenge el festival canviarà de format; només hi haurà un sol escenari. A més, el públic estarà assegut per escoltar el concert d’Elèctrica Dharma i el de Berta Sala.

Les entrades de l’Intrèpid tindran un preu de 15 euros per un dia. Ara bé, també es pot adquirir un abonament de 20 € per tenir accés al festival els dos dies. A més, també hi haurà descomptes per a persones empadronades al municipi de Riudellots.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit