Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Riudarenes celebra la 2a edició del FestiNAT aquest cap de setmana

Hi haurà una cinquantena d'activitats programades


El municipi de Riudarenes acull la segona edició del FestiNAT. L’aplec naturalista, que se celebrarà a Can Moragues aquest dissabte, tindrà més de 50 activitats programades. Des de l’organització esperen acollir més de 400 persones.

FestiNAT va néixer l’any passat amb l’objectiu de ser el dia i el punt de trobada i celebració dels amants de la natura. L’organitzen la Fundació Emys amb les entitats OxigeNATs, la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) i la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN). A més, el FestiNAT compta amb contribucions de les persones i entitats que treballen en la recerca, la conservació i la divulgació de la biodiversitat d’arreu del país i,
especialment, a les de l’àmbit proper.

Durant la jornada, al FestNAT s’hi faran, per a totes les edats, activitats de camp, pràctiques, xerrades, lúdiques i de formació, per a tots els nivells, per ampliar coneixences, aprenentatges i experiències.

Com a novetat, aquest any el FestiNAT incorpora un bloc anomenat ‘Saber-ne més’. El bloc està enfocat a persones que ja tenen un bagatge naturalista hi s’abordaran qüestions com la Bioacústica i comunicació ambiental. A més, també s’incorporarà, amb les taules rodones, l’element de reflexió per tal de debatre i posar èmfasi a temes de l’ordre del dia que ens afecten a tots com ara la sequera.

D’altra banda, durant el FestiNAT també hi haurà la presentació de treballs de recerca de joves estudiants.

Aquest aplec naturalista clourà amb un alliberament de fauna en directe. Aquesta activitat comptarà amb la participació d’entitats ambientals que ens explicaran la tasca de voluntariat ambiental que fan als Centres de Fauna Salvatge de la Generalitat de Catalunya.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit