Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Reprenen la cerca de la persona suposadament desapareguda a la platja de Blanes


Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil han reprès, aquest matí, la cerca de la persona suposadament desapareguda ahir a la tarda a la zona de S’Abanell de Blanes.

El servei d’emergència 112 van rebre un avís ahir a les 6 de la tarda alertant que s’havia vist un banyista amb problemes a la part final del Passeig de S’Abanell. Segons ha publicat l’Ajuntament de Blanes, dos testimonis diferents van explicar que hi havia una persona que es capbussava i arribava fins a les boies de separació que hi ha a uns metres de la platja, però que semblava que no podia tornar nedant de mutu propi.

Després de rebre l’alerta es va activar un ampli dispositiu d’emergències amb efectius terrestres, marítims i aeris de diferents cossos. Hi van participar Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Socorristes del Servei de Vigilància i Control municipal. També Bombers, Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil.

Durant més de quatre hores es va estar pentinant la zona amb diverses embarcacions, nedadors, submarinistes i dos helicòpters. Paral·lelament, des de terra, efectius de la Policia Local i Mossos d’Esquadra es van encarregar d’esbrinar si en algun dels establiments turístics que hi ha a la zona s’havia trobat a faltar algú.

La recerca va resultar infructuosa i es va suspendre ahir un cop entrada la nit. Tampoc es van trobar pertinences personals a la sorra que poguessin fer pensar en la desaparició d’algú ni tampoc s’havia denunciat cap desaparició. Aquest matí, però, Bombers, Mossos i Protecció Civil han decidit reprendre la recerca.

Foto: Ajuntament de Blanes

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit