Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Renfe ofereix 285.000 places addicionals a l’R2 i l’R11 pel GP d’Espanya de Fórmula 1

La línia R11 farà parada a l'estació de Montmeló


Renfe oferirà 285.000 places addicionals en els trens de les línies R2 i R11, que passen per la Selva, pel Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona. A més, la línia R11 farà parada a l’estació de Montmeló.

Durant els dies 21, 22 i 23 de juny, s’ha establert una programació especial. Així, s’espera assegurar una freqüència mitjana de pas cada 10 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 204 noves parades a Montmeló. Divendres, 48 trens de la línia R11 efectuaran parada addicional al municipi on s’ubica el Circuit. Dissabte, es reforça el servei de Rodalies de Catalunya amb 81 parades, en els trens de les línies R2 i R11 i diumenge també s’incrementa l’oferta amb 75 noves parades d’ambdues línies. Aquests reforços se sumen a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló – Maçanet).

Aquest increment pel Circuit de Barcelona – Catalunya completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana que habitualment ofereix 140.000 places.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit