Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Rècord de temperatura en un desembre aquest diumenge a Anglès


Aquest diumenge de Nadal ha tornat a ser un dia amb temperatures màximes molt per sobre del que és habitual en aquesta època de l’any. La població d’Anglès ha registrat una temperatura màxima de 26,3 graus, un valor “insòlit” al mes de desembre segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i el màxim assolit a tot Catalunya. De fet, l’estació meteorològica situada en aquesta població del nord de la Selva, ha registrat aquest diumenge la temperatura màxima més elevada de les 21 estacions de l’SMC que han marcat màxims històrics aquest passat dia de Nadal.

Fins ahir, l’estació meteorològica de l’SMC a Anglès havia registrat una temperatura màxima en un desembre de 22,9 graus. Va ser el 5 de desembre de 2006. Aquesta estació funciona des del maig del 2001 i, per tant, acumula un històric de dades meteorològiques de més de 21 anys.

Un altre punt del territori que ha registrat una temperatura elevada aquest passat dia de Nadal ha estat el Parc Natural del Montnegre-Corredor, a Dosrius. Aquí, l’estació de la xarxa del Servei Meteorològic de Catalunya ha registrat una temperatura màxima de 20,9 graus, superant en 0,6 graus el valor màxim assolit el 30 de desembre de l’any passat. Cal tenir en compte que l’alçada sobre el nivell del mar d’aquesta estació és de 460 metres.

També han registrat temperatures elevades aquest diumenge Santa Coloma de Farners (24,6 graus), Cassà de la Selva (23 graus) i Girona (23,8 graus).

Foto: SMC

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit