Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ramon Golart, regidor de Cultura i Festes de Premià de Dalt: “El valor més important és donar rellèvancia al nostre patrimoni i més si és per una troballa única al món com la que dona nom a l’Ulisses Fest”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Ramon Golart, regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Amb ell hem parlat sobre la 7a edició de l’Ulisses Fest.

Ramon Golart exposa que des de l’Ajuntament de Premià de Dalt fan una “lectura molt, molt positiva” de l’edició d’enguany de l’Ulisses Fest. “Estem molt contents. La nota seria un notable alt, a un excel·lent és molt difícil arribar-hi”, fa broma.

El nom de l’Ulisses Fest, com explica el regidor, es deu a una troballa que es va fer a finals dels anys 90 al parc de Can Verboom. S’hi va trobar una “peça única”, com explica Golart.  Així, aquesta troballa va donar nom al festival. “El valor més important és donar rellèvancia al nostre patrimoni i més si és per una troballa única al món”, diu Golart. D’altra banda, el regidor també apunta que un festival com l’Ulisses Fest també és una oportunitat per donar a conèixer la part de restauració i comerç del municipi.

Pel què fa al futur, el regidor confessa que amb l’Ulisses Fest es troben en el moment àlgid. “Creiem que és el format on ens volem quedar”, diu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit