test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Quatre selvatans reben una Medalla de l’Esport de la Generalitat

Han sigut Paqui Abellán Barnés, de Lloret de Mar; Cristina Agustí Crous, de Santa Coloma de Farners, Josep Maria Cayró Junyent, d'Arbúcies, i, Josep Santané Ribas, de Tossa de Mar


Quatre esportistes de la Selva han rebut una Medalla de l’Esport de les Comarques Gironines que entrega la Generalitat de Catalunya.

Divendres al vespre, l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona va acollir la 43a edició de les Medalles de l’Esport de les Comarques Gironines. Aquests guardons, impulsats per la Representació Territorial de l’Esport a Girona des de l’any 1980, són uns dels més antics que es concedeixen a Catalunya. Tenen la voluntat de fer un reconeixement a persones de més de 60 anys amb uns criteris que fan valdre el treball anònim i desinteressat en l’àmbit esportiu.

Aquest 2024 es van presentar 35 candidatures de 22 disciplines esportives diferents. A la comarca de la Selva, quatre esportistes han rebut aquest reconeixement. Han sigut Paqui Abellán Barnés, de Lloret de Mar, esportista de Patinatge Artístic; i, Cristina Agustí Crous, de Santa Coloma de Farners, atleta. També, Josep Maria Cayró Junyent, d’Arbúcies, futbolista; i, Josep Santané Ribas, de Tossa de Mar, esportista de Muntanyisme i Senderisme.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit