La multinacional Puratos, amb seu a Sils, ha invertit 3 milions d’euros en una nova categoria de fleca amb grans i llavors senceres. La tecnologia que utilitzen es diu Softgrain i utilitza grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir que proporciona “més frescura, més sabor i és una opció saludable”, segons l’empresa. Amb aquest sistema, que es basa en una tradició d’origen alemany i escandinau, els pans conserven millor la humitat.
Aquesta és la sisena línia de producte que Puratos té a la fàbrica de Sils i s’afegeix a les ja existents de pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes i cobertura de cacau.
El llançament d’aquest nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes de ‘Salut & Benestar’, una opció que cada dia és més valorada pels consumidors.
Imatge: Vista aèria de la planta de Puratos a Sils. Foto: ACN