Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ports comença a reforçar la zona del Portinyol del port d’Arenys de Mar

Els treballs, que duraran una setmana, consistiran a col·locar blocs d'escullera


Ports de la Generalitat ha començat aquest dimarts al matí una actuació d’emergència per protegir el dic de llevant i reforçar la zona del Portinyol del port d’Arenys de Mar. La zona va quedar afectada pel temporal de Garbí d’aquesta setmana passada.

Es preveu que l’actuació s’allargui una setmana. Durant aquests dies es col·locaran blocs d’escullera per protegir la infraestructura portuària i els accessos al Portinyol i a la platja del Cavaió. El Departament de Territori explica que l’actuació no s’ha pogut executar abans perquè no es podia garantir la seguretat dels operaris. En paral·lel, Ports redacta des de fa tres setmanes el projecte d’urgència de reforç de l’escullera del dic de llevant, amb la previsió d’executar-lo en els pròxims dos o tres mesos.

Territori indica que la zona del Portinyol va resultar afectada dimecres a la nit pel darrer temporal de Garbí. A banda d’Arenys, aquest temporal ha afectat altres punts del litoral català. El temporal va afectar els accessos que van del port arenyenc a la platja del Cavaió. També va afectar la terrassa del restaurant que hi ha a la zona del Portinyol.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit