Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 27/05/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Consell Comarcal de la Selva invertirà 2,17 milions d’euros en la modernització de la planta de gestió de residus de la comarca. L’objectiu és millorar l’eficiència energètica de la planta situada a Santa Coloma de Farners. També es vol reduir els impactes ambientals que pot tenir la gestió de residus que es recullen a la planta. Amb totes les millores efectuades, el Consell Comarcal de la Selva també vol aconseguir que el compost que s’extregui de la planta tingui més qualitat.

-Vidreres ha engegat el projecte Educació360, un projecte socioeducatiu comunitari. L’objectiu és millorar i optimitzar la xarxa d’atenció educativa, social i cultural i vetllar per garantir l’equitat i la igualtat d’oportunitats.
Educació 360 és fruit de l’adhesió del consistori amb Aliança 360. Aquest projecte vol interconnectar els diferents agents de l’ecosistema socioeducatiu del municipi per tal d’enfortir les relacions i establir vincles i sistemes de treballs conjunts.

-La marxa de cicloturisme Gran Fondo arriba a Calella el proper cap de setmana. Es tracta d’una cursa ciclista de mar i muntanya avalada pel corredor Purito Rodríguez. La prova consta de tres recorreguts. Hi ha una prova llarga, batejada com “Cinc estrelles” (Calella/Santa Fe del Montseny/Collformic/Calella) de 146 km de recorregut. Una segona de 102 km que fa el recorregut Calella/Coll de Santa Helena, al Montseny/Calella. I una tercera (Calella/la Costa del Montseny/Calella) de 81 km de recorregut.

-El Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar torna en gran format després de dos anys de pandèmia. L’edició d’enguany se celebrarà entre el 17 i el 19 de juny en diverses localitzacions: la Platja Gran, la Plaça Concòrdia, la Plaça de l’Església o el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Doctor Prats, Marcel i Júlia o Sabor de Gràcia són alguns dels grups que formen el cartell. A més de les actuacions musicals, el festival comptarà amb un programa d’activitats d’entrada gratuïta i una fira del disc de vinil al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit