Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 27/04/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Les veïnes i veïns del barri d’Els Pavos-Quatre Vents de Blanes recuperaran el caixer automàtic de CaixaBank que es va retirar a principis d’any. Ho ha confirmat el director de Banca Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau. El tancament de l’antic caixer autòmatic del barri d’Els Pavos-Quatre Vents havia incrementat les preocupacions entre les veïnes i veïns del barri. Especialment entre la gent gran perquè deixava sense possibilitats de poder retirar diners en efectiu. A Blanes, el tancament d’oficines bancàries i caixers automàtics s’ha notat especialment als barris allunyats del centre. El nou emplaçament serà al costat de la llibreria i floristeria del barri,

-Després de 30 anys, la Llibreria La Pilona de Malgrat de Mar abaixa la persiana. L’últim dia d’obertura al públic ha estat aquest dissabte de Sant Jordi. El propietari, Jordi Bayarri, explica que ja feia uns anys que estaven en una situació de crisi que s’ha accentuat arran de la pandèmia. En aquestes tres dècades, la Llibreria ‘La Pilona’ s’ha convertit en un actor de la vida cultural de Malgrat de Mar i de l’Alt Maresme.

-Després de dos anys d’absència provocada per la pandèmia de la Covid19, Breda recupera la Festa del Monestir. L’edició d’enguany es celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de maig. La Festa del Monestir s’associa amb la Festa de l’Ajust, una festa d’origen medieval que enguany arriba a la 759a edició. La fira combinarà aspectes de la vida moncal, per la vinculació al Monestir de Sant Salvador de Breda, amb altres atraccions com la divulgació del patrimoni bredenc. També comptarà amb un mercat artesà. A més, hi haurà representacions d’oficis habituals als monestirs, xerrdes, tallers pels infants o presentacions de llibres, entre altres activitats.

-Torna el Festimams consolidant-se com un referent de l’escena humorística catalana. La seva sisena edició es farà entre el 9 i l’11 de juny. Una edició híbrida que combinarà humor i gastronomia. Comptarà amb l’humor de Natza Farré, Marc Sarrats, Peyu i d’altres noms reconeguts de l’escena humorística catalana. En total seran vuit espectacles, tres dels quals seran protagonitzats per dones. I també per primera vegada, el Festimams acollirà l’espectacle a càrrec d’una persona amb diversitat funcional. Serà un monòleg de Marc Buxaderas.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit