Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 24/01/2023

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

El jutjat d’instrucció 4 de Santa Coloma de Farners deixa l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, el cap de la Policia Local, l’antic inspector i un agent a un pas de judici per presumptes nomenaments irregulars al cos. El jutjat ha tancat la investigació i veu indicis de delictes de prevaricació i usurpació de funcions.
La interlocutòria recull que les presumptes irregularitats haurien començat l’agost del 2020, quan l’exinspector va demanar una comissió de serveis i l’alcalde va nomenar dos caporals substituts “tot i que no concorrien els requisits legalment establerts”. El jutjat dona trasllat a la fiscalia i l’acusació perquè presentin escrits. La interlocutòria no és ferma i la defensa de l’alcalde ja ha anunciat que l’ha recorregut a l’Audiència.

– També destaquem avui que Palafolls tindrà un nou parc d’habitatges de protecció oficial de lloguer. Seran una setantena d’habitatges que es construiran entre l’Avinguda Pau Casals i l’Institut Font del Ferro. Una vintena d’aquests pisos seran promoguts per l’Ajuntament de Palafolls i una cinquantena es cediran a l’Incasòl. També hi haurà una setantena més de pisos de protecció oficial de titularitat privada. Els fons per a la construcció dels habitatges públics provenen dels ajuts europeus Next Generation.

-Torna la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme. Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, els carrers de Pineda i Calella tornaran a gaudir de la rua de carnaval el proper 25 de febrer en la que serà la 22a edició.
La Rua començarà el seu recorregut a l’Avinguda Mediterrani de Pineda, continuarà per l’Avinguda Hispanitat, seguirà per Rierany dels Frares de Calella, els carrers Moragas i Balmes i finalitzarà a la Nacional-II, a l’alçada del carrer Indústria. El fi de festa serà a la fàbrica Llobet Guri de Calella.

– A la Selva, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha posat en marxa la segona edició del projecte “Trajectòries”, una iniciativa que visibilitza diversos recorreguts formatius i laborals d’alguns joves de la comarca.
La proposta consta de deu vídeos personals que recullen amb la mateixa veu dels joves l’itinerari que cada un ha seguit, amb els seus dubtes i canvis. Per altra banda, també s’han editat cartells en format paper amb les fotos dels joves i una descripció de la seva trajectòria per penjar en els instituts i equipaments juvenils.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!