Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Podcast notícies360 del dimarts 21/12/2021


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Segueix en augment el número de pacients positius per Covid ingressats als centres de la Corporació. Hi ha en total 85 persones ingressades per aquesta malaltia, 15 més que el passat dijous, data del darrer recompte. Actualment hi ha 47 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 30 a l’Hospital de Blanes i 8 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, on s’han cancel·lat les visites arran d’un brot detectat a finals de la setmana passada. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 1.394 punts i l’RT és de l’1,47. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 1.312 punts i l’RT és de l’1,43. Hi ha 32 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

-L’ampliació de càmeres de videovigilància és la proposta més votada dels Pressupostos Participatius 2021 de Calella. La proposta ha rebut el suport del 48,74% dels calellencs i calellenques que han votat. En total hi han participat 396 persones. L’Ajuntament de Calella destina 100.000 euros als pressupostos participatius.

-El Maresme ja disposa del document que marca l’estratègia que ha de seguir la comarca per lluitar contra el canvi climàtic en els propers 10 anys. Aquest document, que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona, identifica les principals vulnerabilitats del Maresme en matèria energètica i climàtica i planteja una sèrie d’accions que cal executar fins al 2030, tant a nivell local com comarcal. Les accions que cal fer per mitigar els efectes del canvi climàtic en els propers anys es divideixen en tres gran àrees: la reducció d’emissions, incrementar l’ús d’energies renovables i augmentar la resiliència del Maresme davant nous escenaris climàtics.

-Blanes celebra aquest dimarts la Fira de Sant Tomàs, un fira amb tot tipus de parades a l’aire lliure. L’esdeveniment, amb més de 500 anys d’història, té lloc el primer dia oficial de l’hivern al centre de la vila. Enguany hi haurà una seixantena de parades.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit