Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 20/01/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

Els treballadors de la fàbrica Nylstar de Blanes han expressat aquest dijous la seva “desconfiança” amb la direcció de l’empresa després que aquesta hagi registrat un canvi de nom i hagi retirat part de la producció a un magatzem de Canet de Mar. Ho ha explicat el president del comitè d’empresa, Xavier Cherino, en una compareixença davant la comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya aquest dijous a la tarda.
Després d’aquests moviments, els representants dels treballadors han demanat a les administracions la intervenció de l’empresa per garantir el seu futur.

– El CAP de Tordera recuperarà a partir del febrer el programa Pacient Expert. Es tracta d’una iniciativa que comencen a recuperar diversos CAPs de la Regió Sanitària de Girona després de tres anys pausat per la pandèmia. Consisteix en formar pacients amb una malaltia crònica per tal que puguin ser els conductors d’un grup de persones i puguin donar pautes per tractar la malaltia a partir d’experiències pròpies.
A Tordera el programa començarà l’1 de febrer amb una trobada informativa amb tots els interessats de formar part del grup.

– I a Caldes de Malavella, l’Ajuntament ha posat a la venda una parcel·la de propietat municipal ubicada al sector del golf amb l’objectiu de finançar la construcció de la nova biblioteca i centre cultural. La parcel·la està valorada en 2,7 milions d’euros, té una superfície de 10.830 metres quadrats i s’hi poden construir diversos habitatges. L’alcalde, Salvador Balliu, explica en un comunicat que l’Ajuntament “es ven patrimoni municipal per crear-ne de nou” i, remarca que la construcció del nou equipament és “del tot una necessitat per fer front a la demandes actuals del poble”.

– I Malgrat de Mar tornarà a tenir rua de carnestoltes després de dos anys de restriccions per la pandèmia de la Covid-19. La rua d’adults tindrà lloc el 17 de febrer. Aquell dia també hi haurà ball de Carnestoltes al Pavelló Germans Margall. Per al dia següent hi ha prevista la festa de Carnestoltes infantil, que inclourà rua i ball.
Les colles i carrosses participants optaran a gratificacions econòmiques que oscil·len entre els 100 i els 700 euros i que aporta l’Ajuntament de Malgrat de Mar.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit