Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 2/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Lloret de Mar tindrà 68 habitatges de nova construcció que es destinaran a lloguer social. El ple de l’Ajuntament celebrat aquest dilluns ha aprovat la proposta per unanimitat. Els habitatges es construiran a través d’un conveni amb l’Incasòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’Ajuntament de Lloret cedirà a l’Incasòl un terreny de propietat municipal a l’Avinguda Vila de Madrid, a Santa Clotilde. El document també dona un termini de quatre anys perquè els organismes de la Generalitat hi edifiquin els 68 habitatges que s’hauran de destinar a lloguer a un preu accessible. Un 25% dels pisos es guardaran per a joves menors de 35 anys.

– Pineda de Mar rebrà més de 821.000 euros dels Fons europeus Next Generation. L’ajut europeu es destinarà a la primera fase de la reforma de l’edifici de benestar social de Pineda de Mar, pressupostada en gairebé 1,5 milions d’euros. La Generalitat també aportarà 126.000 euros i la resta de l’import, gairebé mig milió, l’aportarà l’Ajuntament. La proposta és una de les tres escollides al Maresme en aquesta convocatòria. Les altres dues han estat atorgades a la ciutat de Mataró.

– I ja hi ha data per a la cinquena marxa Pels Valents de Caldes de Malavella. Es farà el 12 de febrer per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa, impulsada per la policia local de Caldes, ha recaptat fins ara 27.000 euros i l’any passat va comptar amb la participació de gairebé 1.200 persones. Aquest dijous es presentaran els detalls de la cinquena edició que proposa dos recorreguts: un de 6 quilòmetres i un altre de 9.

– El sopar solidari de la Fundació Aspronis en homenatge a Maria Dolors Oms i Robert Pujol celebrat el passat dijous, ha recaptat gairebé 12.000 euros. La recaptació es destinarà a la compra de dispositius electrònics per a l’estimulació cognitiva de les persones d’edat avançada o en procés d’envelliment prematur ateses al servei de teràpia ocupacional de la Fundació. Durant l’esdeveniment es va anunciar la creació dels Premis Maria Dolors Oms i Robert Pujol.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit