Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 18/04/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Associació per a la Promoció del Transport Públic ha demanat la integració dels municipis de la Selva a l’Àrea del Transport Metropolità de Girona però mantenint la doble integració dels que ara formen part de l’Àrea de Barcelona. La principal reivindicació de l’entitat a la Selva és que el transport públic de Lloret de Mar s’integri a les àrees de Barcelona i Girona per la demanda que té a ambdues capitals.
Actualment només un municipi selvatà, Maçanet de la Selva, forma part de les àrees de transport de Barcelona i Girona mentre que Riells i Viabrea, Breda, Hostalric, Massanes, Fogars de la Selva i Blanes estan integrats a l’àrea de Barcelona.
Des de l’Associació creuen que el model de tarifes actual provoca “greus desigualtats territorials”, fent que trajectes de distàncies similars puguin costar pràcticament el doble, un sistema que, segons diuen, beneficia l’àrea de Barcelona.

– En clau política, la regidora no adscrita de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Lara Torres, ha estat presentada aquest cap de setmana com a cap de llista de Sumem Lloret per a les properes eleccions municipals del 28M. L’acompanyen una trentena de persones en un nou projecte polític que es presenta sota el paraigues d’Independents de Catalunya.
Torres va abandonar el grup municipal socialista juntament amb tres regidors més l’any 2020 per desconfiança en la gestió del portaveu del PSC i va continuar en el govern juntament amb Junts per Lloret i ERC.

– I a Blanes, unes 450 persones han participat a la 31a edició de la Ruta de les Ermites, amb sortida i arribada des del Passeig de Mar. La marxa, organitzada pel Centre Excursionista de Blanes, ha comptat amb dues modalitats: 9 i 18 quilòmetres. La Ruta de les Ermites és una de les proves que s’inclouen dins el calendari Blanes x Runners, un conjunt de caminades i curses de tots els nivells que se celebren a Blanes al llarg de l’any. La següent cita serà al juny amb la Trail Selva Marítima.

– El Festivalet, el Festival familiar de petit format, torna a Santa Susanna amb tres espectacles. L’edició d’enguany començarà el pròxim 22 d’abril a la Sala Polivalent del Centre Cívic del municipi amb la representació de l’obra “Desconcert” de Santiago Moncada i de la companyia La Magnòlia Teatre.
La segona de les tres obres, “Tot esperant en Will”, es durà a terme el 29 d’abril al mateix espai. L’obra “L’odissea del riure perdut” serà l’espectacle que tancarà l’edició d’enguany el proper 6 de maig.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit