Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 17/03/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Hospital de Calella ha inaugurat aquest dijous una sala de parts naturals amb banyera. Es tracta d’un espai en el qual les dones que ho desitgin i si la situació clínica ho permet, puguin donar a llum en un entorn més amable i íntim que el d’un quiròfan o una sala de parts convencional. La sala està pensada per atendre parts a l’aigua i de baix risc, tot i que les mares sempre estaran acompanyades de personal mèdic.
Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens que gestiona l’Hospital de Calella, han explicat que aquest projecte és la culminació de petites accions que s’han anat incorporant a petició de les pacients.
La nova sala de parts naturals han tingut cost de 250.000 euros.

– I el Ple de Maçanet de la Selva ha aprovat aquest dijous la modificació del Pla General d’Ordenació Urbanística que permetrà recepcionar el Polígon Industrial de Puigtió. Amb aquest tràmit, el consistori podrà iniciar el projecte de reparcel·lació i urbanització, que anirà a càrrec dels propietaris tal com es recull en el conveni que van signar les dues parts l’abril de l’any passat.
La modificació contempla fer les actuacions urbanístiques perquè les parcel·les obtinguin la condició de solar a més de la cessió per part dels propietaris a l’Ajuntament de Maçanet dels vials i zones verdes que encara estaven pendents.
El tràmit s’ha aprovat en una sessió plenària extraordinària que s’ha fet aquest dijous. Som Maçanet, ERC, PSC, Tots Som Poble i DIM han votat a favor i Acord per Maçanet s’ha abstingut.

– L’Audiència de Girona ha condemnat a 2 anys de presó un acusat d’abusar sexualment d’una noia de 16 anys amb una discapacitat del 33% en un parc aquàtic de Lloret de Mar. El processat ha reconegut que la tarda del 24 de juliol del 2019 va coincidir amb la víctima a la zona de jacuzzi d’una de les piscines, la va fer asseure a la falda i li va fer tocaments als genitals. Després, la va intentar violar però la menor va poder fugir i demanar ajuda.
Fiscal i defensa han arribat a un acord per rebaixar-li la pena inicial, que era de 5 anys, apreciant-li atenuants de dilacions indegudes i reparació del dany, perquè ha consignat 1.000 euros d’indemnització. El processat, que no té antecedents, no haurà d’entrar a presó.

– En clau econòmica destaquem que les exportacions gironines han crescut al gener un 18,6%. Segons recull l’estadística que publica el Ministeri d’Indústria, les empreses de la demarcació han fet vendes a l’exterior per valor de 590,17 milions d’euros. L’increment s’explica per la bona marxa del sector agroalimentari, que ha crescut un 46% en exportacions. I més en concret, per l’embranzida que les càrnies han tornat a agafar cap a l’estranger. Per contra, el sector químic, enceta el 2023 a la baixa amb una caiguda del 23% de les exportacions durant el gener.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit