test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 14/07/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Una dotzena d’ajuntaments del Maresme han delegat en el Consell Comarcal la gestió de la contractació d’agents de policia local. De la convocatòria d’onze agents que ara s’engega en resultarà una borsa d’interins a la que els Ajuntaments podran recorrer quan tinguin alguna baixa. En aquest context, la incorporació d’interins als diferents cossos policials podrà ser pràcticament “d’un dia per l’altre” en cas de necessitat, segons ha afirmat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. L’oposició preveu concloure a la tardor i els agents que hagin obtingut plaça es podran incorporar al gener a l’escola de policia. Al carrer arribarien el setembre de 2023.

– Els Focs de Blanes comptaran amb una zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda. Per una banda, hi haurà una zona d’aparcament al costat de l’antic pavelló d’esports i un espai reservat al Passeig de S’Abanell per poder veure els focs sense obstacles. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’entitat MIFAS.

– Lloret Turisme ha presentat la nova campanya de civisme per aquest estiu. El lema escollit és “Als 40.691 veïns i veïnes, els agrades quan estimes Lloret”. La campanya torna a incidir en la importància del respecte i de trPobar un equilibri entre les necessitats de la ciutadania i dels visitants.

– I amb les altes temperatures arriben les primeres mesures de caire municipal per combatre la calor. L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha decidit garantir l’entrada lliure a la piscina durant l’onada de calor per als empadronats a la població. Segons informen en un comunicat, la mesura busca reduir els efectes de les temperatures altes previstes per a aquestes dies. La franja d’accés lliure serà des de les dotze del migdia fins a les tres de la tarda.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit