Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 10/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Comissió d’Urbanisme de Girona ha aprovat aquest dimecres de forma definitiva el Pla especial que permetrà la construcció d’un centre d’interpretació paisatgística als Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar. Els jardins, construïts a principis del segle XX pel marquès de Roviralta, van ser projectats per l’arquitecte paisatgista Nicolau Rubió i Tudurí i es troben damunt d’un penya-segat entre Cala Boadella i la Platja de Fenals. Actualment estan catalogats com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

– La Fundació El Molí de Puigvert obre aquest dijous una botiga de roba solidària a Blanes. L’obertura de l’establiment forma part d’un projecte de la Fundació adreçat a donar atenció i suport a dones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin tenir accés al món laboral. La nova botiga està situada al carrer Ses Falques, 35 i té una superfície de venda de 200 metres quadrats. L’obertura al públic està prevista per al dijous al matí i l’acte d’inauguració es farà al vespre.

– El Consell Comarcal del Maresme ha creat el Servei d’atenció psicològica a dones víctimes de violències sexuals. Es tracta d’un nou servei adreçat a dones que han viscut o viuen situacions de violència sexual tant a l’àmbit privat com al públic i també als seus fills i filles. L’atenció presencial es farà a Tordera, Arenys de Mar i Cabrera de Mar.

– I l’Associació de Voluntaris Amics de l’Hospital ha engegat una campanya de captació de persones voluntàries per fer acompanyaments a persones, estiguin o no ingressades, als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Des de l’inici de la pandèmia el número de voluntaris s’ha reduït a la meitat, entre altres causes, per les restriccions d’accés als centres de salut. Ara volen recuperar aquesta xifra i és per això que han fet una crida.
L’Associació de Voluntaris Amics de l’Hospital és una entitat sense ànim de lucre vinculada a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que treballen amb persones vulnerables que normalment estan soles o no tenen gaire xarxa social o familiar.

– I l’exlocutor de Ràdio Marina, José Antonio Jiménez, ha mort aquest passat divendres als 55 anys d’edat a causa d’un infart. Jiménez vivia a Palafolls i l’enterrament ha estat aquest dimecres.
Juan Antonio Jiménez va ser una de les primeres veus de Ràdio Marina. Va començar a treballar a l’emissora l’any 1985 -tan sols dos anys després del començament de les emissions- i s’hi va estar fins a començaments dels anys 90, quan va anar a treballar a la Cadena SER. Jiménez també va desenvolupar la seva carrera professional com actor de doblatge i locutor de publicitat.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit