test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 08/04/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-14 persones detingudes, 3 d’investigades i 3.500 plantes comissades de marihuana. Aquest és el balanç definitiu de l’operatiu que han dut a terme aquest dijous els Mossos d’Esquadra i les policies locals de Sils i Maçanet a les urbanitzacions de Vallcanera i Mas Altaba. Els agents també han intervingut armes i estris per al cultiu de les plantes.

-El Consell Comarcal de la Selva ha estrenat la nova seu de la carretera de Sils, a Santa Coloma de Farners. Aquest nou edifici hi ha Serveis Socials, que es van traslladar al desembre, i aquest mes de març s’han instal·lat l’Oficina d’Habitatge, l’Oficina Comarcal de Consum i l’Oficina de Gestió Tributària i Cadastral. La resta de serveis del Consell es mantenen a la seu del Passeig de Sant Salvador.

-El Ple de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat la modificació del POUM que permetrà que al polígon de Can Patalina s’instal·lin empreses vinculades al món de l’esport. La modificació consisteix en augmentar d’un 20 a un 50% els usos terciaris de la zona nord de Can Patalina, obrint així la possibilitat que aquests usos siguin també per activitats esportives. L’aprovació s’ha fet amb el vot a favor dels grups municipals del PSC i JXCat-Malgrat ens Mou, JXM i ERC. La CUP s’ha abstingut.

-Al llarg de tres dies i en plena Setmana Santa, Lloret de Mar estrenarà un espectacle de videomapping. S’inclou dins del projecte “Ciutat de la Llum”, una iniciativa que forma part del Pla Operatiu de Reconversió Turística. El show lumínic plasmarà animacions i imatges a l’edifici de la plaça Pere Torrent del 15 al 17 d’abril.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit